PUBLISITI

 Hi. Hello. Assalamualaikum. Sekarang ni kalau nak hidup glamour memang senang lah kan aku rasa. Bukan macam zaman Siti Nurbaya dah. Hanya letak cerita-cerita kontroversi, gosip murahan, gambar yang terdedah sana sini mak aihhh beribu yang kata Hiii ! Harini punya cerita bukan nak mengutuk, bukan nak mengata, bukan nak judge orang lain. Cerita general. Bila dah hidup dalam zaman cyber yang kian maju ni lah kan bak kata ayah yang tersayang jangan hanya bermain, jangan hanya berblog, dan jangan hanya berfacebook. Fikirkanlah dan ambil iktibar dari kehidupan orang lain.

 Aku bila baca blogAdinda ni rasa terkilan terkejut dan macam-macam yang aku rasa. Haha. Over. Asalkan tak kenal pun minah tu. Hanya menulis pengakuan yang memang malatop hanya dalam beberapa hari beribu followers. Itulah contohnya. Yang paling hebat ramai datang bertandang duduk depan laptop hanya membuka page blog Adinda ni untuk maki hamun dia. Mulalah kaitkan agama syurga dan neraka. C'mon guys kita boleh tegur dia dan pun tuntutan agama tapi biarlah berpada. Jangan sakitkan hati orang. Tegur biar berhemah. Takpasal-pasal dapat dosa free. Nak ?  Memang zaman sekarang maksiat bermaharajalela. Semua sedia maklum. Haihhh tulah sebabnya aku nak mintak Fared kawenkan awal. Haha. Sempat jugak selitkan.

 Dah habis pasal benda tu. nanti cakap lebih-lebih aku pulak yang kena. Takpasal-pasal kan :( Haha. Ohh harini sumpah bosan. Siapa yang tiap hari duduk rumah je ? Taktengok matahari langsung ? Akulah orangnya :') Oh by the way tu juga salah satu cara dan bagi kulit putih. Cubalah. Anda pasti terpegun dengan perubahannya setelah beberapa bulan :p Wakaka.

 Eh kejap tadi masa online idk lah kan someone hantar msg and IM. Default perempuan :O Tapi kata "hiii boleh kenal ?" Im like euuwwww LESBIAN ke ni ? Oh God !!!!!!!!! Cuak lahhh jugak kan ? Aku layan jela ingat memang perempuan. Tub Tub mintak itu ini pulak. Haha. Lelaki rupanyoooooo o.O

Hahahahaha. Boleh pulak lagi cakap kalau awak belum berpunya, BLABLABLABLABLA. Rabun ke bang ? Ni sini saya tunjuk status saya apa -____- Baru aku tahu yang dalam dunia ni ada jugak lelaki GEDIKZZZZZXX tahap EUUUUWWWWW .

Nampak ? Kbaiiii :'>

1 comment:

  1. kak jieja saya kenal dia . dia penah wat sama kat saya .

    ReplyDelete