1 2 3 Setia !!!

 Hi. Assalamualaikum. Occupied my precious time with my classmates today at Seoul Garden !!! Yang minat K-pop tu mesti happy habis lah buat jamuan kat Seoul. Haha. Yeah for sure I really miss them. For God sake. Hm kenapa eh kalau orang tu makin annoying makin kita rindu ? Haha. Untunglah aku dapat boyfriend annoying boleh aku asyik rindu dia je. Ewah pahal do kau ? Haha. Jamuan kali ni buat aku sedih sebak gila. Tapi aku tak tunjuk ah kat orang. Gila aku nak nangis depan diorg ? Duh jatuh aku punya kecomelan. Aaaaaahhhhh :'D

 So aku ada mood ni nak cerita pasal lelaki & perempuan kelas aku. Im pretty sure korang takde classmates macam ni. Annoying tahap dewa. Happy tahap naga. Tu lah 3Setia *Pantun Failed* Dah 3tahun kelas sama. 2009 - Oh Hiii 2010 - Err Hiii ! 2011 - Muka ni lagi. Haih. Hai !!!!! -__- Haha

Lelaki ;
 Kalau lelaki ni payah sikit bawak berbincang. Kalau berbincang pun takde kata putus. Nak tunggu aku marah dulu baru nak bersuara. Tunggu perempuan lain nak bising dulu baru nak turut. Duh memang payah habis. Diorg takboleh dekat tau dengan perempuan. Tapi yang anehnya dgn perempuan kelas lain macam "OKAYYY JE"... No problem. Kalau nak bercakap dgn diorg aku rasa kena pakai purdah. Jarah 1 meter. LOL. Macam kat tanah arab dah. Asalkan baru belajar arab pun. Itupun jarang A's. Haih 3Setia...

Perempuan ;
 Kalau perempuan ni ada ON OFF dia tau. Tengok mood. Tapi kalau Haziqah Hanani & Izyan happy memanjang. Gelak tak ingat dunia. Tapi diorglah yang bagi kelas aku tu hidup. Kalau tak serious nerd nak mampus. Belajar je. Bunyi kipas je. Ohho. Yang lain okay jugak. Selalu rehat sama-sama dgn diorg. Eh bukan selalu, tapi tiap tiap hari rehat dgn diorg. Aku selalu bawak bekal. Share dgn diorg. Awwwhh miss that moment ;( Suka kongsi makanan. Kononnya Sharing is Caring lah eh ? Hehe. What else ? Oh kiteorg pun suka buat forum sendiri dalam kelas. Cerita lah pasal haram halal ke ? Budak sebelah ke ? LOL. Tapi best ah. Diorg pandai sangat bercerita ni. Terutama Liana & Marlia. Point diorg BOOM !! Gila cerdik gila cerdik gila cerdik ;) *Insecure* Oh lupa ! Masa 2009 classmates aku mana suka kat aku. Yelah diorg cakap aku ni "Bajet cute" "Bajet comel" "Bajet cantik" Urgggh sadlyfe....

 So this is last year lah en kita together. Tahun depan yang genius habis tu berpindah lah ke sekolah genius. Yang aku ni ? Taktahulah. Semoga Allah memudahkan aku. Jumpa lagi masa hambik result nanti. Kita berpeluk lagi k ? Share air mata lagi eh ? Share gelak tawa lagi eh ? Erggh I'll miss uolzz :( Semoga korang taklupa dgn aku. Aku mintak maaf kalau aku terlebih annoying ke, suka marah-marah ke, terkecikkan hati sapa-sapa ke ? Tapi kita dah macam keluarga kan ? Biasalah tu adat berkeluarga. To our mothers ; Cikgu Hanimar, Cikgu Nik Roslinawati & Cikgu Azlizan.. Not forget to all teachers lah ;) Terima kasih utk semuanya. Nasihat & tunjuk ajar cikgu takkkan pernah saya lupakan. Sampai bila-bila. Cikgu semua stylo habis ~~~~~

Demi Tuhan, aku sayang korang semua !!!!!

2 comments:

  1. jieja.. nk nangis rase bace bl0g k0..waaaaa :(
    rindu dis m0ment gile-2..

    ReplyDelete